Over mij

Kevin De Neef studeerde af in 2013 als bouwkundig ingenieur en startte zijn carrière als interieurrestaurateur. Zijn passie voor interieurarchitectuur werd echter alsmaar groter, zodat hij in 2016 besloot om een bachelor interieurvormgeving en meubelontwerp te volgen.

 

Een architectenbureau  in Mechelen bood me de kans om voltijds werken te combineren met een intensieve avondopleiding. Een architectenbureau waar hij zich nog steeds als een vis in het water voelt en zich richt op het ontwerpen van residentiele architectuur.

De continue drive om vorm te geven en te creëren was echter niet te stuiten, het begon dan ook al snel te  kriebelen om een eigen ontwerpbureau op te starten.

2023 is het jaar waar KDN-Design Studio het levenslicht zag, waar Kevin als interieurarchitect de wensen van klanten omzet in een gedroomd interieurontwerp. 

 

Zijn werk kenmerkt zich door een verfijnde elegante vibe in een tijdloos jasje. Eerlijke materialen, doordachte circulaties en een goed gevoel voor detail resulteert in een transparant en tijdloos ontwerp dewelke beantwoord aan de visie en persoonlijkheid van de klant.

Visie

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij KDN-Design Studio terecht voor het ontwerp van hun high-end residentiële projecten, horeca- en/of handelszaken. Van het analyseren van bepaalde ruimtes tot het opmaken van totaalconcepten: we leveren voor elk project een puur, tijdloos en klassevol ontwerp af.


Kijk zeker eens door de zorgvuldig geselecteerde pakketten in ons aanbod. Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Geen paniek, ook maatwerk gebaseerd op jouw noden behoort tot de mogelijkheden.


Een goed interieur is doordacht en sluit naadloos aan bij de noden en wensen van de gebruikers.

KDN-Design Studio creëert interieurs met een eigen uitstraling. Om de essentie van jouw visie te capteren vertrekken we vanuit jouw situatie, noden en esthetiek.Uit jouw verhaal stroomt mijn ontwerp. Alleen zo ontstaat een symbiose tussen klant, project en ontwerp.