Waar kan ik jou mee helpen?


Hieronder vind je een overzicht van de standaardpakketten in ons aanbod.  

Toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan vrijblijvend contact op om jouw wensen in detail te bespreken.


PAKKET 1

INTERIEURANALYSE


Iedereen herkent het wel, een ruimte die niet 100% goed aanvoelt.

Door enkele slimme/snelle ingrepen kan een ruimte getransormeerd worden om wel aan jouw visie te voldoen. Heb je een bepaalde stijl voor ogen maar krijg je niet het gewenste effect? Dan kan dit pakket je zeker verder helpen.


Bij de interieuranalyse neem ik de tijd om te luisteren naar jullie behoeften. Samen gaan we systematisch door de ruimte en bespreken we welke aanpassingen nodig zijn om het beoogde effect te bekomen.


Klopt de opstelling en de circulatie? Welke kleur brengt harmonie? Welke materialen pas je het best toe? Welke decoratie-elementen laat je best weg of voeg je net toe? Bij dit pakket kom ik ter plaaste en nemen we één ruimte onder de loep, waarna ik deze tips overmaak in een overzichtelijk verslag die nadien als leidraad kan gebruikt worden om de ruimte in te richten.

Inbegrepen


- Plaatsbezoek (ca. 2u)

- Verslag

- Verplaatsingskost tot een straal van 30km


PRIJS: € 380,-   (excl. 0% BTW)  - vrijgesteld van BTW o.v bijberoep


PAKKET 2

CIRCULATIE-VERBETERING


Heb je plannen voor een nieuwbouw of verbouwing maar wil je graag op voorhand doordachte keuzes maken om jouw nieuw interieur en indeling volledig te laten kloppen? Dan sluit dit pakket het dichtste aan bij jullie verwachtingen. In dit pakket wordt het grondplan goed bestudeerd om zo slimme aanpassingen door te voeren.


In een voorbereidend gesprek vraag ik onder meer naar jullie stijl, dagstructuur, levenswijze etc. Zo krijg ik een goed inzicht dat de basis vormt voor het circulatieplan. Een voorstudie heeft het grote voordeel dat er, nog voor de werken zijn gestart, een plan bestaat waarbij reeds rekening is gehouden met een optimale circulatie, plaatst voor inbouwkasten, slim gebruik van de ruimtes, etc.


We vertrekken hierbij van een grondplan van de woning of de ruimte zoals ze is. Heb je dit niet bij de hand?Geen probleem. Ik meet de bestaande situatie op om te herwerken naar een digitaal plan. De opmetingskost wordt bepaald in functie van de omvang van het project.Inbegrepen


- Voorbespreking bij de klant thuis (ca.1u)

- Opmaak nieuw circulatieplan

- Bespreking bij de klant thuis (ca. 1u)

- Verplaatsingskost tot een straal van 50km


Niet inbegrepen


- Opmeting in geval er geen grondplan ter beschikking is


PRIJS: € 665,-   (excl. 0% BTW)  - vrijgesteld van BTW o.v bijberoep


PAKKET 3

INTERIEURONTWERP PER RUIMTE OF TOTAALCONCEPT


Heb je een ontwerp voor een bepaalde ruimte nodig? Of wil je harmonie doorheen je volledige woning waarbij het ontwerp een totaalconcept vormt? Heb je een bepaalde stijl voor ogen maar vind je het moeilijk om dit om te zetten tot een ontwerp? In dit pakket kan je kiezen voor een ontwerp van één of meerdere ruimtes. Starten doen we met een gesprek waarbij ik inzichten krijg in jullie verhaal, levenswijze, stijl , etc.


Op basis hiervan ga ik aan de slag met het opstellen van een concreet ontwerpvoorstel gemaakt op jullie maat. Het uiteindelijke ontwerp wordt gepresenteerd in een ontwerpbundel met bijhorende moodboards, presentatieplannen en 3D visuals waarin materialen en texturen zijn opgenomen.

 


Inbegrepen


- Voorbespreking bij de klant thuis (ca.1u)

- Opmeting van de bestaande toestand

  (als er geen grondplan ter beschikking is)

- Moodboard ifv het ontwerp

- Presentatie grondplannen

- Opmaak 3D model ontwerp

- 3D visuals (ca. 3-4 per ruimte)

- Presentatiebundel op A3 formaat

- Bespreking ontwerp bij de klant thuis (ca. 2u)

- Verplaatsingskost tot een straal van 50km
PRIJS :   OFFERTE OP MAAT


PAKKET 4

DOSSIERSAMENSTELLING OFFFERTE AANVRAAG  


Ben je tevreden over het ontwerp en wens je hier prijzen voor op te vragen?

Dan heb je dit pakket zeker nodig. Dit pakket is een aanvulling op pakket 3 waarbij het ontwerp wordt overgezet naar een uitvoeringsdossier.

Hierin zijn onder andere opgenomen; een meetstaat van de werken en een omschrijving van de materialen, aangevuld met de bijhorende uitvoeringsplannen. Deze bundel laat toe om prijzen op te vragen.


Inbegrepen


- Uitbreiding op pakket 3

- Opstellen van een beschrijvende meetstaat

- Gyprocplan

- Vloerenplan

- Schilderplan

- Sanitair plan

- Elektriciteitsplan (met voorstel verlichtingsarmaturen)

- Schrijnwerkplannen voor al het maatmeubilair

- Presentatiebundel op A3 formaat

- Bespreking offertebundel bij de klant thuis (ca. 2u)PRIJS :   OFFERTE OP MAAT


Let's Talk!